Om Takcentrum

TakcentrumCentrum för tätskikt, takpapp och taksäkerhet
Takcentrum AB är totalleverantören med marknadens i särklass mest attraktiva sortiment för att skapa täta och säkra tak. Vår styrka och specifika specialitet är tak och tätskikt, inget annat. Våra kunder är proffsen på taken. Vi erbjuder den svenska takmarknaden ett enastående och slagkraftigt produktprogram från synnerligen välrenommerade producenter runt om i Europa.

I vårt sortiment har vi; Takpapp (underlagpapp och ytpapp), Gummiduk, Taksäkerhet, Takljuskupoler, Takpannor, Takmassa, Takverktyg, Takstosar och Takbrunnar och mycket, mycket mer. Det är alltid värt att fråga Takcentrum.

Alla våra produkter backas upp med mycket bra garantier som verkligen gäller, om det skulle behövas. Vi erbjuder idag produkter som inom vart segment håller absolut högsta klass.

Mer än bara takprodukter
Kompetens, förtroende och förståelse är grunden för vår framgångsrika historia. Individuell och personlig service, och snabb och flexibel orderhantering är Takcentrums tradition som vi lever med varje dag.

För att säkerställa det som är värdefullt för dig, levererar vi endast kvalitetsprodukter för tak och taktäckning. Tack vare senaste tillverkningstekniken och fullständig kvalitetskontroll av råvaror genom hela produktionsprocessen, erbjuder vi produkter med jämn kvalitet på en hög nivå hela vägen.

Erfarna yrkesmän uppskattar den långa livslängden och höga funktionaliteten som Takcentrums produkter står för.

På Takcentrum vill vi göra ditt dagliga arbete så lätt och framgångsrik som möjligt. Därför, förutom kvalitetsprodukter för takläggning, erbjuder vi också en individuell och personlig service för ett smidigt genomförande av era projekt i alla led.

Vårt fokus är kvalité. Idag erbjuder vi den svenska takmarknaden ett enastående och slagkraftigt produktprogram som står sig högt på marknaden. Vi representerar några av världens ledande tillverkare av takmaterial.

Det bästa från de främsta
Vårt fokus är kvalité. Idag erbjuder vi den svenska takmarknaden ett enastående och slagkraftigt produktprogram som står sig högt på marknaden. Vi representerar några av världens ledande tillverkare av takmaterial.

garantier-280x238Kärnverksamhet och arbetssätt
Takcentrum AB marknadsför produkter, tjänster och system som tätar, säkrar och skyddar byggnader och anläggningar mot regn, fukt, vind, snö och kyla. Genom samverkan med våra yrkesskickliga entreprenörer ser vi till att valet av tak och takmaterial blir rätt från första början. Vår kärnverksamhet är tak och tätskikt.

Våra garantier
Takcentrum samarbetar, genom sina leverantörer, med några av Europas största försäkringsbolag, Allianz och Groupama, som återförsäkrar materialgarantin för våra kunders trygghet och säkerhet.