Styrsystem

Styrecentral SVM 24V 5A 8A_dk_detVåra styrsystem 24V/48V ger er alla möjligheter. Både ljus, komfort och brandventilation.

Vid val av våra styrsystem till brandventilatorer i dina projekt, bör du vara medveten om att systemet överensstämmer med EU: s regler och svenska krav för brandventilation. Detta gör våra 24V/48V styrsystem bland de mest säkraste på marknaden. Samtidigt är systemet också förberett för naturlig ventilation. Detta innebär att det är möjligt att ha både komfort och brandventilation i ett och samma system.

Rörelsens kostnader på ett minimum
Hög standarden för säkerhet, med ett komplett utbud av styrsystem för både brand och komfortventilation är vad vi erbjuder vår kunder. Vi tror inte på att ytterligare säkerhet bör vara en ytterligare investering. Vår eldrivna 24V/48V öppningssystem är mycket billigare i drift än motsvarande CO2- system på marknaden. Speciellt om man kräver årliga tester av säkerhetssystemen.

Aerodynamisk fritt öppningsområde( aa )
Våra brandventilatorer försedda med en 24 V elektriskt öppningssystem har en uppmätt CV värde på 0,50-0,74 . Standardvärdet är 0.4 .

Tillförlitlighet

Våra brandventilatorer uppfyller kraven för rök ventilationssystem. Det utförs 10.000 gånger ventilationsöppning följt av 50 gånger ventiler för rök ventilationsöppning .

Förmåga att bära och arbeta vid snölast
Med en snölast på 720 N/m kan våra brandventilatorer öppnas till 160 graders vinkel på en tid som är under en minut.

Drift vid låga temperaturer
Funktion Testad till -5 grader

Styrecentral SVM 24V 5A 8A_dk

Förmåga att motstå och arbeta vid vindlast ( sug )
Arbetar vid 1.500 N / m .

Funktion i blåsväder
Testad av B 300. Efter 5 min. kan takfönstret slå om till eld ventilationsläge på under en minut och vara öppen ytterligare i 25 minuter utan att ljusgenomsläppande ytan är reducerad.

Reaktion vid brand
Brandventilatorn uppfyller brandklass E-d2.

Extra trygghet som du får med köpet
• Inbyggt överbelastningsskydd
• Batteribackup 72 timmar i händelse av strömavbrott.

Fler fördelar
• Snygg design: Mindre än de flesta andra öppningsbara brandventilatorer på marknaden
• Utrymmesbesparande: Öppnas ut från rummet med drag funktion
• Valfri förmontering
• Mycket tyst.

Din brandgasventilation bör testas varje år!
När var sista gången du fick din brandventilation testat? Det är viktigt enligt lagen att brandventilationer testas årligen. Till skillnad från andra rökkontrollsystem kan våra rökventilationssystem, enkelt och bekvämt transportera alla data ner till dig genom att helt enkelt trycka på en knapp.

Kontakta oss om du vill veta mer!