PC lanterniner – styrka och flexibilitet

Lanterniner

Välvda, plana eller rektangulära – 10 mm, 20 mm eller 30 mm PC

En säker lösning
Lanterniner i polykarbonat (PC) används vanligtvis i industri- och lagerbyggnader, där det också finns efterfrågan på brandventilation. PC lanterniner är en kostnadseffektiv lösning, med bra utseende, som dessutom ger ett behagligt ljus och nödvändigt luftbyte i kombination med antingen komfort eller brandventilation.

Hållbara material
PC lanterniner tillverkas av polykarbonat, ett termoplastmaterial med hög väderbeständighet och mycket hög slagtålighet. PC-plattorna är tillverkade med en UV-beständig yta, vilket förlänger produktens livslängd och förhindrar den stora majoriteten av UV-strålar från att tränga genom takljuskupolen.

Många alternativ
PC lanterniner är antingen välvda, platta eller rektangulära och de finns tillgängliga med 10 mm (5-skikts) 20 mm (9-skikts) eller 30 mm (13-skikts) plattor. Lanterninerna levereras som klara eller opala, men finns även som gråfärgade utan ljusgenomsläpp som är optimala till idrottsanläggningar eller till byggnader med ljuskänsliga produkter.

Storleken på lanterninerna är vanligtvis standardstorlekar, men dessa kan naturligtvis anpassas efter dina specifika önskemål och behov.

Lanterniner

Mätprincip – enkelt och hanterbart

Mätprincip - PC Lanterniner

Lanterniner

*a = resultat gäller för måtten 120 x 240 cm och 30 cm karm ovanför det färdiga taket
*b = resultat gäller för måtten 240 x 480 cm fasta takljuskupoler och 30 cm karm ovanför det färdiga taket
*c = resultat gäller för måtten 240 x 480 cm tak med skjutbara dubbla luckor och 30 cm karm ovanför det färdiga taket

Här kan du se – våra standardstorlekar

Lanterniner

* Måtten gäller för massiva träkarmar

Lanterniner